ZAKELIJK

Zakelijk tuinieren

U als ondernemer heeft het druk als geen ander. Tijd maken voor het onderhoud van uw bedrijfsterrein schiet er dan vaak al bij in. Het ontbreken van kennis en ervaring maken het onderhoud vaak tot een zware kluif. Het eerste wat uw bezoekers aantreffen is de buitenzijde van het pand waar u uw onderneming in voert, een echt visite kaartje dus.

Bout Groen Beheer kan u wellicht van dienst zijn als het gaat om het onderhouden en/of optimaliseren van uw buiten terrein. Van het schoonmaken van het straatwerk tot het snoeien van alle beplanting, hagen en bomen op het terrein. Kortom alle werkzaamheden om uw bedrijf er optimaal te laten uitzien naar uw vaste en potentiële nieuwe klanten..

De mogelijkheden

De inzet van Bout Groen Beheer kan op vele manieren. Veelal worden wij gevraagd jaarrond een bedrijfspand te verzorgen, hiervoor komen we dan ook maandelijks bij onze klanten langs. In ieder seizoen hebben we dan ook zat te doen. Op basis van de hoeveelheid werk zullen we voor u een op maat gemaakte offerte opstellen opdat u vooraf goed in kaart heeft wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

Bij een contract kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • onderhoud borders
  • onderhoud straatwerk(onkruidvrij)
  • snoeien hagen
  • snoeien bomen
  • verzorgen plantenbakken
  • vernieuwen beplanting
  • herinrichting of reparatie
  • bladvrij maken van het terrein
  • sneeuwruimen etc.....

De mogelijkheid om kleine ondersteunende zaken uit te voeren is natuurlijk ook aanwezig.

Ons team

Bout Groen Beheer is geen grote speler in de markt echter wel een die het als missie heeft het haar klanten optimaal te laten genieten van hun tuin. Zakelijk of privé maakt voor ons geen verschil.

Wij werken tijdens het onderhoud met de nieuwste machines om de werkzaamheden zonder verstoringen te kunnen uitvoeren.

Wij zijn per dagdeel in te plannen en zo kunnen we de kosten ook beheersbaar houden.

Graafwerkzaamheden

Bout Groen Beheer beschikt over een JCB minigraver voor de meest intensieve klussen. De minigraver heeft een breedte van circa 75 cm en kan hierdoor praktisch op elke plaats worden ingezet. De Minigraver kunnen we inzetten voor het ontgraven van tuinen, verwijderen van beplanting, het trekken van leiding sleuven en natuurlijk voor nog veel meer werkzaamheden.

Contact

KANTOOR- EN POSTADRES
Bout Groen Beheer
Dr. Guepinlaan 3
4032 NH  Ommeren
T: 06-50253321
E: info@boutgroenbeheer.nl

WERKPLAATS
Dr. Guepinlaan 3a
4032 NH Ommeren

KvK-nummer 52879828
BTW-nummer NL176680780B01

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Hoveniersbedrijf Bout Groen Beheer